web analytics

Suzanne Bauerfeind

Fokus på vækst & langsigtede resultater

Jeg er uddannet i finanssektoren og har 20 fantastiske år i Jyske Bank på mit CV. Siden 2011 har jeg drevet konsulentvirksomheden SatisFactor med speciale i MUS-samtaler, ledelsescoaching og stresscoaching.

I mine år som selvstændig har jeg hjulpet mange ledere med at optimere deres MUS-samtaler, så de giver resultater, som kan ses både på bundlinjen og på medarbejdernes smil.

Som person er jeg en humørfyldt og aktiv teamplayer med stor empati for mine medmennesker. Min største styrke er helt klart en veludviklet intuition og evnen til at rådgive og coache mennesker til fremdrift uanset problemstillinger. 

Virksomheden SatisFactor blev skabt, fordi jeg dybt inde i mit hjerte brænder for at rådgive, hjælpe mennesker til udvikling og større selvindsigt.

Gennem mit arbejde, er det blevet ret tydeligt for mig, hvor let vi som mennesker glemmer en vigtig ting – vores eget ansvar, når tingene kører i en forkert retning. 

Jeg ser mig selv som et ansvarligt menneske, men I forhold til mit arbejdsliv som ansat i Jyske Bank, må jeg erkende, at jeg ikke tog ansvaret for mig selv alvorligt nok. Jeg manglede værktøjer og hjælpen til at “turde” stå frem, at være ærlig og sætte ord på, hvad der motiverede mig mest og hvor mine begrænsninger var. Årsagen til, at jeg i dag formidler værktøjer, som gør det enkelt at sætte ord på egne ønsker, evner og begrænsninger. En viden, der i høj grad gavner både virksomheder og medarbejdere.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
LinkedIn