web analytics

Suzanne Bauerfeind  – Fokus på vækst, forandring & langsigtede resultater

Jeg er uddannet i finanssektoren og har 20 fantastiske år i Jyske Bank på mit CV. Siden 2011 har jeg drevet egen konsulent virksomhed med speciale i MUS-samtaler og med et særligt stort fokus på at motivere lederne til at finde deres fulde MUS-potentiale frem. 

Jeg er certificeret NLP Business Coach, Stress Coach og med udgangen af 2019 kan jeg skrive en ny titel som Mindfulness Instruktør på mit CV – en uddannelse, som jeg forventer vil åbne for nye spændende muligheder for mine kunder.

Virksomheden SatisFactor blev skabt, fordi jeg dybt inde i mit hjerte brænder for at rådgive, hjælpe mennesker til udvikling og større selvindsigt.

Gennem mit arbejde, er det blevet ret tydeligt for mig, hvor let vi som mennesker glemmer en vigtig ting – vores eget ansvar, når tingene kører i en forkert retning. 

Suzanne Bauerfeind

Jeg er et ansvarligt menneske, men I forhold til mit arbejdsliv som ansat, må jeg erkende, at jeg ikke tog ansvaret for mig selv alvorligt nok. Jeg manglede værktøjer og hjælpen til at “turde” stå frem – at være ærlig og sætte ord på, hvad der motiverede mig og hvor mine begrænsninger var.

Nu tilbyder jeg de værktøjer (koncepter, undervisning & coaching), som allerede har gjort en stor forskel for mange virksomheder. Værktøjer som får dine medarbejdere til at sætte ord på egne ønsker, evner og begrænsninger og på den måde give dig den nødvendige indsigt til at lede dem i den rigtige retning. En retning, der gavner både virksomhed og medarbejder.

Kontakt: http://satisfactor.dk/kontakt-os/


MUS+


Suzanne som sparringspartner

“Har været i hænderne på Suzanne og oplever en meget professionel person med en god og ærlig tilgang til opgaven. Har brugt Suzanne som sparring til mussamtale sammen med mit personale og kan varmt anbefale det! Dygtig, indlevende og en god sparring.”

Kim Lyngemark – Skoleleder


“De ord som jeg vil beskrive Suzanne med er; Empatisk, kærlig, omsorgsfuld, professionel, målrettet, ansvarsfuld, resultat orienteret på en dejlig rolig måde.
Det som kendetegner Suzanne er at hun altid tager sig tid til at stoppe op, lytte og være 100% nærværende. Hendes blik viger ikke væk og man føler at man kan fortælle hende alt det som fylder og betyder noget for en.
Intet er ligegyldigt! Jeg kan varmt anbefale Suzanne, hun har hjertet på rette sted.”

Stine Lykke Hansen – Selvstændig


“Suzanne er en utrolig kompetent og seriøs samarbejdspartner, der altid er velforberedt og ikke mindst engageret. Hun formår at se bag om og stille gode kritiske spørgsmål, der kan udvide vores forhåndsindtagede holdninger til vores medarbejdere.

Suzannes MUS koncept har været medvirkende til, at vi har fået optimeret vores samtaler til nu at være langt mere brugbare.

Jeg vil anbefale Suzanne og MUS+ konceptet til alle, der ønsker kompetent og brugbar hjælp til at udvikle deres medarbejdere.”

Camilla Smedegaard Laugesen – Souschef


			

Facebook

YouTube

LinkedId