web analytics

Kunderne siger

“Har været i hænderne på Suzanne og oplever en meget professionel person med en god og ærlig tilgang til opgaven. Har brugt Suzanne som sparring til mussamtaler sammen med mit personale og kan varmt anbefale det! Dygtig, indlevende og en god sparring.”

Kim Lyngemark, Skoleleder

“De ord som jeg vil beskrive Suzanne med er; Empatisk, kærlig, omsorgsfuld, professionel, målrettet, ansvarsfuld, resultat orienteret på en dejlig rolig måde.
Det som kendetegner Suzanne er at hun altid tager sig tid til at stoppe op, lytte og være 100% nærværende. Hendes blik viger ikke væk og man føler at man kan fortælle hende alt det som fylder og betyder noget for en.
Intet er ligegyldigt! Jeg kan varmt anbefale Suzanne, hun har hjertet på rette sted.”

Stine Lykke Hansen, Selvstændig

“Suzanne er en utrolig kompetent og seriøs samarbejdspartner, der altid er velforberedt og ikke mindst engageret. Hun formår at se bag om og stille gode kritiske spørgsmål, der kan udvide vores forhåndsindtagede holdninger til vores medarbejdere.

Suzannes MUS koncept har været medvirkende til, at vi har fået optimeret vores samtaler til nu at være langt mere brugbare.

Jeg vil anbefale Suzanne og MUS+ konceptet til alle, der ønsker kompetent og brugbar hjælp til at udvikle deres medarbejdere.”

Camilla Smedegaard Laugesen, Souschef Fonden Clemens

“Samarbejdet med SatisFactor har været godt – konstruktivt og direkte, og MUS+ har givet mig et reelt værktøj til at styre mine MUS – så der har været en ensartethed, der gør det muligt for mig og de ansatte, at bruge MUS+ efterfølgende, som et værktøj også i forbindelse med trivsel.

MUS+ har været værdifuld for os, da vi ønsker at bruge MUS konstruktivt i vores hverdag. MUS er ikke længere et hængeparti, ingen frygter samtalerne fremadrettet og alle følte en seriøsitet omkring dem der var meget positiv.

Jeg vil anbefale andre at benytte MUS+, da det er rart med den struktur det har givet, samtidig har det være godt med sparrings-samtalerne med SatisFactor før, under og efter MUS.”

Jørgen Madsen, Formand Dansk Metal

“Vi har været glade for at samarbejde med SatisFactor (Suzanne Bauerfeind). Du har været fantastisk til at guide os, og give sparring undervejs.

Ved at bruge MUS+ har vi fået et godt overblik over hvor vi er som organisation og hvor vores medarbejdere er. Det har været et rigtig godt koncept at arbejde med og kan klar anbefales til andre virksomheder.”

Lissi Lund, Afdelingsformand FOA Sjælland

“MUS+ har i høj grad medvirket til, at jeg føler mig hørt og taget alvorligt, hvilket har medført større arbejdsglæde. MUS+ er et genialt redskab til at skabe overblik og tydeliggøre, hvor der kan handles. Samtalen føles bare bedre, mere struktureret og målrettet end de traditionelle MUS koncepter”.

Nina Wurlitzer, Sekretær TVC

“Vi har fået langt bedre forståelse for vores medarbejdere og der er kommet en interesse for MUS, som ikke tidligere har været der. Det er et rigtig godt samtaleværktøj, som gør samtalen sjovere, enklere og mere fleksibel. Til forskel fra tidligere MUS, har vi nu fået en konkret handlingsplan at arbejde videre med og en masse inspiration til at eksekvere. Jeg vil klart anbefale MUS+ til andre”

Rune Tarnø, Advokat & Partner 

“MUS+ har åbnet nye døre for os, som skal undersøges nærmere. Værktøjet afdækker udfordringer og giver en bedre forståelse for medarbejderen, og vores opfølgningsmøde/gruppecoaching har givet inspiration til nye tiltag. Jeg har klart fået smag for mere.”

Anders Rynkebjerg, Advokat & Partner

“MUS+ har været et fint værktøj til personaleledelsen og det har absolut opkvalificeret samtalen. Vi er kommet omkring emner og spørgsmål, vi ellers ikke vil være kommet ind på. Jeg kan klart anbefale MUS+ til dem som ønsker at udvikle deres MUS-samtaler.”

Søren Tarp, Skoleinspektør

“Jeg har afprøvet konceptet MUS+ som stresset medarbejder og hvilken forskel! Den viste alt, også det jeg ikke havde mod til at fortælle ud fra en “almindelig” MUS og så skulle jeg selv tage ansvar!

Jeg kan på det varmeste anbefale MUS+, og Suzanne Bauerfeind som er en fantastisk dygtig formidler og rådgiver”

Marion Huustfelt, Kunderådgiver Multiline

“Jeg deltog i et MUS seminar primo marts i Aarhus hvor Suzanne var aktør med et godt indlæg i disciplinerne omkring planlægning og gennemførelse af brugbare medarbejderudviklingssamtaler. Dette var meget inspirerende og anvendeligt således vi kan udviklere vores MUS i fremtiden. De varmeste anbefaler herfra.”

Kenneth Bach Pedersen, CFO hos Spectre A/S

“Jeg deltog i en MUS-workshop 1:1 med Suzanne for at få lidt inspiration og nye vinkler i forbindelse med et “service-eftersyn” på Væksthusets MUS-samtaler – proces og indhold. Det var et rigtig godt forløb, som jeg absolut kan anbefale til andre. Suzanne er god til at stille ind på de væsentlige ting, spørge kritisk, og workshoppen gav stof til eftertanke, som har været meget brugbart i forbindelse af det nye MUS-set-up”

Marianne Rytter, Sekretær Væksthus Sjælland

“At være af sted en hel dag hvor fokus udelukkende er eksisterende MUS koncept og hvad jeg/vi kan gøre for at se på det hele med nye øjne, er en helt unik måde, at komme ud af de gamle rutiner og igen mærke, at det vi har og det vi kan gøre bedre – giver fornyet energi og gejst. Det gav mig en virkelig en god oplevelse, hvor enkelt det egentlig er, ved at få brudt med det gamle mønster. Og hvor personligt det kan blive med meget simple værktøjer.

Suzanne er enormt levende – har forberedt sig virkelig grundigt i det vi har i dag – og tør stille de frække og udfordrende spørgsmål, hvilket gør, at mit bidrag på workshoppen er fuldstændig ærligt. Suzanne er enormt tillidsfuld, og det betyder, at jeg tøre læne mig ind i hele processen og fortælle om mine udfordringer. Der er intet på spil.

Jeg gik fra dagen med en rygsæk fyldt med værktøjer, som jeg med det samme kunne arbejde videre med. Jeg skal ikke ud og købe et helt nyt system eller koncept. Det er det som er forskellen på det Suzanne kan og gør i forhold til andre. Jeg ønsker at give mine varmeste anbefalinger, efter en hel dags MUS workshop med Suzanne.”

Maia Riisberg, Kundechef Seas NVE

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
LinkedIn