Min historie

Vejen til udvikling

Jeg brænder for menneskelig udvikling og har hele mit liv været meget tiltrukket af at kunne hjælpe mennesker, når livet gav modstand og behovet var størst.

Om vi taler personlig udvikling, stress, sygdom eller livskriser, har reelt ingen betydning. Det som giver mig den største glæde er at se de mennesker, jeg har hjulpet, blomstre op og leve det liv de virkelig ønsker.

Din rådgiver og coach

I hele mit arbejdsliv har jeg rådgivet og udviklet mennesker – først i finanssektoren og siden 2012, som selvstændig udviklingskonsulent. 

Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at se verden fra en ny side og skabe varige resultater i livet. Derfor har jeg uddannet mig indenfor stress-, konflikt- og business-coaching. Derudover er jeg certificeret i DISC-profiler, uddannet mindfuldness instruktør, og har taget en længerevarende uddannelse i sindets kræfter og mentaltræning.

De typiske problemstillinger mine kunder kommer med er:

  • De føler sig fastlåste og ønsker at sætte gang i deres udvikling.
  • De føler, at de har et kaotisk liv og har brug for styring og overblik.
  • De føler sig stresset og ude af balance.
  • De mangler tro på egne evner og føler sig ikke gode nok.
  • De har været syge og skal tilbage på arbejdsmarkedet. 
 
 

Min egen rejse

Livet er en lang rejse, hvor personlig udvikling er en vigtig del af at finde frem til sit indre jeg. 

For mit vedkommende startede min personlige udviklingsrejse i Jyske Bank, hvor min interesse for rådgivning af mennesker og personlig udvikling blev skabt.

I 2011 tog mit liv en drejning, da jeg mødte ind på arbejdet med arme, der ikke længere kunne løftes til tastaturet, og det viste sig efterfølgende at være alvorlig stress, da jeg, set i bagspejlet, havde glemt at lytte til min intuition. 

Banken blev til fortid og en ny fremtid med SatisFactor blev mit nye liv. Det er i dag den største gave, da jeg dagligt hjælper andre med udfordringer, som jeg selv stod med den gang.

 

Et nyt kapitel

Mit største formål med SatisFactor var at skabe en virksomhed, som tog højde for det hele menneske og deres individuelle behov. 

Med udgangspunkt i min egen stressituation, så var det oplagt at udvikle et koncept, der kunne imødekomme lignende situationer. Derfor er MUS+ konceptet, som er en af grundstenene i SatisFactor, designet til tydeligt at vise, hvor den enkelte medarbejder mangler motivation, har udviklingspotentiale, og hvordan trivsel og stressniveauet ser ud. 

I dag er jeg specialiseret i coaching med flere retninger, som tilbydes til både private kunder og virksomhederMUS-samtaler, trivsel, organisationsudvikling, mindset-træning og DISC-profiler. 

Det ligger dybt indlejret i mit DNA at hjælpe andre mennesker til udvikling, og jeg er taknemmelig for at kunne gøre det hver dag.

Klar til udvikling?

Udfyld dine oplysninger, så vender jeg tilbage!